HVEM ER VI?

SUNWAY GROUP

Sunway Group driver flere forskellige specialrejsebureauer – hver specialiseret i sin egen niche til de kræsne og købestærke kunder.

Sunway Group stræber efter at være blandt de førende rejseudbydere i Skandinavien med en bred palette af specialrejser til kunder, der søger oplevelser ud over det sædvanlige.

TN INCOMING
CVR: 20604190
Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus C

RUBY REJSER
CVR: 18422298
Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus C

SEATRAVEL
CVR: 16538647
Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus C

Brands
Erfaring
Medarbejdere
Rejsende
Virksomheder
Lande

HVEM ER VI?

BRANDS

RUBY REJSER holder til i Århus, men har gæster fra hele Norden. Med 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg og sætter gerne et aktivt twist på vores ture.

Vi har rejser hele året; skiferier, vandreferier, cykelferier, cykelkrydstogter, nordlysrejser, kulturrejser og meget mere. Specielt for Ruby Rejser er også vore fællesrejser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gæsterne aktivt er en del af at få stedet til at fungere – det være sig både socialt og praktisk.

SEATRAVEL udlejer flodbåde i Europa og sejlbåde i hele verden.

Vi er specialister i bådudlejning til en bådferie, da vi bestrider en bred og unik viden omkring de forskellige former for ”ferie på vandet”. Vi er hovedagent for nogle af verdens største bådudlejningsfirmaer, hvilket giver os adgang til mere end 2000 flodbåde i Europa og 3000 sejlbåde på verdensplan.

Ruby Cycling organiserer cykelferier i hele Europa for cykelentusiaster fra hele verden. Mange års erfaring har hjulpet os med at sammensætte netop de ruter, der viser nogle af de smukkeste områder i Europa, og skulle vores kunder have særlige ønsker til turen, er vi gerne behjælpelige med at tilrettelægge alternative ruter. Vi har ture til alle temperamenter.

Turene inkluderer hotelovernatning på udvalgte hoteller, og vi sørger også for bagagetransporten undervejs, så det er bare om at komme i sadlen og afsted. 

TRAVELNORTH er et rejsebureau med speciale i rejser med skib – og vi er især specialister i Hurtigruten langs den norske kyst og explorer sejladser, samt Tallink Silja Line.

Travelnorth er dansk agent for flere af Skandinaviens største og mest populære rederier. På den måde kan vi servicere alle behov og former for færgetransport i det meste af Norden. Ud over transport er det selvfølgelig også oplagt at benytte vores mange skib på spændende krydstogter og udflugter eller bruge disse som udgangspunkt til en afslappet ferie, et romantisk weekendophold, spændende ekspeditioner og udflugter med Hurtigruten.

Udover sejladser i Norden er vi også specialister i krydstogter i resten af verden.

TN INCOMING er et incoming rejsebureau, med speciale i rundrejser til de nordiske lande og Baltikum.

Det erfarne personale har mange års erfaring i at sammensætte pakkerejser for turoperatører. Vi har gode forbindelser i hele Norden og kan være behjælpelige med at skaffe priser, lave bookinger og håndtere alt det administrative arbejde for jer. Vi samarbejder med alle de store hotelkæder, rederier og individuelle hoteller og kan derfor skræddersy komplette pakkerejser til alle slags rejsebureauer og turoperatører.

Udover rejser til de nordiske lande, har vi også mulighed for at assistere jer i resten af Nordeuropa, samt med krydstogter i Europa og resten af verden, med de store oceangående skibe.

TALLINK SILJA er et rejsebureau med med speciale i rejser med færge. Tallink Silja Lines færger sejler 365 dage om året og har forskellige former for underholdning og aktiviteter ombord for alle aldersgrupper.

Vi tilbyder en bred vifte af services på alle årstider og kan hjælpe dig, hvad end der er tale om minicruise, enkeltrejser eller rundrejser tilpasset specielt til din virksomhed. 

MARATHON TRAVEL CLUB er eksperter på løb. Vi er Danmarks største og mest dedikerede arrangør af pakkerejser til løb i hele verden, og igennem mere end 20 år har vi sendt glade løbere til de største og mest kendte løb over hele verden.

Vi står altid klar med tips, tricks og gode råd til din næste løbetur, og uanset om du er en garvet atlet eller nybegynder i løbeskoene, så kan vi finde en løberejse, der passer til dig.

 

MAGIC TOURS er nøglen til Disneyland® Paris og Nordens førende arrangør af skræddersyede Disney-rejser. Som selected tour operator har Magic Tours været en fast del af Disneyland® Paris siden de første gang slog portene op i 1992, og vores rolle som rejsebureau har i årenes løb udviklet sig til en trofast turorganisator, der hjælper dig med at finde lige præcis den rejse og det ophold, som du drømmer om. Ingen kender Disneyland® Paris bedre end os og ingen er mere dedikerede til at give sine gæster en magisk oplevelse.

RUBY TRAVEL er Ruby Rejsers engelske side, hvor vi tilbyder vores rejser til kunder fra hele verden. Her er det hovedsageligt cykelferier, cykelkrydstogter og nordlysture, der vises interesse for.

Vores mange års erfaring med disse rejseformer gør, at vi er eksperter i at sammensætte rejser for de udenlandske rejsende såvel som de danske. 

Sunway TravelPax

SUNWAY TRAVEL PAX er et agilt e-commercesystem specialiseret til rejsebranchen. Gennem de seneste år, har vi arbejdet hårdt med at udvikle systemet, der i dag kan administrere alt fra oprettelse af rejser med online køb til håndtering af bookinger; lige fra første kundekontakt til kundens hjemkomst. Systemet varetager herunder al løbende informationsformidling til kunden via et automatiseret mailflow. Travel Pax er designet med fokus på at optimere sælgeres og administratorers arbejdsgange bl.a. ved at automatisere flere processer, der tidligere krævede tid og manuel behandling.
Da ingen rejser er ens, har Sunway Travel Pax valgt en gennemgående fleksibel opsætning, der gør det muligt at håndtere både individuelle rejser og gruppeture.
Med Travel Pax kan du desuden samle flere forskellige webshops i samme system. Det betyder, at oprettelsen og vedligeholdelsen af rejser, som skal vises på dine webshops, er centraliseret til ét sted. Dette muliggør at eksponere og sælge respektive rejser gennem flere salgskanaler og brands uden at øge antallet af vedligeholdelsespunkter.
Systemet er 100% ejet af Sunway Group og kan håndtere de fleste former for interne og eksterne API’er. Systemet kan samtidig tilgås på alle computere uden nødvendige eksterne installationer.

Bikedk
Flod
Hurtigruten
Langrend
Rubycycling
Ski
Tallinksilja
Walk

TN INCOMING
CVR: 20604190
Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus C

RUBY REJSER
CVR: 18422298
Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus C

Boersen-Gazelle-2018

SEATRAVEL
CVR: 16538647
Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus C

 

 

 

 

KONTAKT

Mads Bygballe Christensen, CEO