kvitfjell

HVEM ER VI?

SUNWAY GROUP

Sunway Group driver flere forskellige specialrejsebureauer – hver specialiseret i deres egen niche til de kræsne og købestærke kunder.

Sunway Group stræber efter at være blandt de førende rejseudbydere i Skandinavien med en bred palette af specialrejser til kunder, der søger oplevelser ud over det sædvanlige.

Travelnorth_incoming_logo

TRAVELNORTH INCOMING
CVR: 20604190
Mejlgade 46b, 8000 Aarhus C

rubyrejser_logo

RUBY REJSER
CVR: 18422298
Mejlgade 46b, 8000 Aarhus C

seatravel_logo

SEATRAVEL
CVR: 16538647
Mejlgade 46b, 8000 Aarhus C

Brands
Erfaring
Medarbejdere
Rejsende
Virksomheder
Lande

HVEM ER VI?

BRANDS

rubyrejser_logo

RUBY REJSER holder til i Århus, men har gæster fra hele Norden. Med 40 år på bagen er vi specialister i ferier udenfor turismens hovedstrøg.

Vi har rejser hele året; ski, vandring, cykling, charterfly, campingferie m.v., og vi har desuden et bredt udvalg af specialrejser. Specielt for Ruby Rejser er vore fællesrejser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gæsterne aktivt er en del af at få stedet til at fungere, både socialt og praktisk.

seatravel_logo

SEATRAVEL udlejer flodbåde i Europa og sejlbåde i hele verden.

Vi er specialister i bådudlejning til en bådferie, da vi bestrider en bred og unik viden omkring de forskellige former for ”ferie på vandet”. Vi er hovedagent for nogle af verdens største bådudlejningsfirmaer, hvilket giver os adgang til mere end 2000 flodbåde i Europa og 3000 sejlbåde på verdensplan.

strobel_ruby rejser logo Ruby_Blå hest - cmyk

STROBEL åbnede i 1993 og siden da, har vi tilbudt vores kunder nogen af de bedste hoteller og resorts i verden. Vi er blandt andet specialister i eksotiske rejser til Caribien, krydstogter og lystfiskerrejser.

Uanset om du ønsker en kortere eller en længere rejse, så kan du altid være sikker på, at vi vil yde den bedst mulige rådgivning i forbindelse med planlægning og eksekvering af rejsen.

Travelnorth_logo

TRAVELNORTH er et rejsebureau med speciale i rejser med skib – og vi er især specialister i Hurtigruten langs den norske kyst og explorer sejladser, samt Tallink Silja Line.

Travelnorth er dansk agent for flere af Skandinaviens største og mest populære rederier. På den måde kan vi servicere alle behov og former for færgetransport i det meste af Norden. Ud over transport er det selvfølgelig også oplagt at benytte vores mange skib på spændende krydstogter og udflugter eller bruge disse som udgangspunkt til en afslappet ferie, et romantisk weekendophold, spændende ekspeditioner og udflugter med Hurtigruten.

Udover sejladser i Norden er vi også specialister i krydstogter i resten af verden.

Travelnorth_incoming_logo

TRAVELNORTH INCOMING er et incoming rejsebureau, med speciale i rundrejser til de nordiske lande og Baltikum.

Det erfarne personale har mange års erfaring i at sammensætte pakkerejser for turoperatører. Vi har gode forbindelser i hele Norden og kan være behjælpelige med at skaffe priser, lave bookinger og håndtere alt det administrative arbejde for jer. Vi samarbejder med alle de store hotelkæder, rederier og individuelle hoteller og kan derfor skræddersy komplette pakkerejser til alle slags rejsebureauer og turoperatører.

Udover rejser til de nordiske lande, har vi også mulighed for at assistere jer i resten af Nordeuropa, samt med krydstogter i Europa og resten af verden, med de store oceangående skibe.

BikeDK_logo

BIKE DENMARK organiserer cykelferier i hele Danmark for cykelentusiaster fra hele verden. Flere års erfaring har hjulpet os med at sammensætte netop de ruter, der viser nogle af de smukkeste områder i Danmark, og skulle vores kunder have særlige ønsker til turen, er vi gerne behjælpelige med at tilrettelægge alternative ruter. Vi har ture til alle temperamenter.

Turene inkluderer hotelovernatning på udvalgte hoteller og vi sørger også for bagagetransporten undervejs, så det er bare om at komme i sadlen og afsted. 

Bikedk
Flod
Hurtigruten
Langrend
Rubycycling
Ski
Tallinksilja
Walk
Travelnorth_incoming_logo_BW

TRAVELNORTH INCOMING
CVR: 20604190
Mejlgade 46b, 8000 Aarhus C

rubyrejser_logo_BW

RUBY REJSER
CVR: 18422298
Mejlgade 46b, 8000 Aarhus C

seatravel_logo_BW

SEATRAVEL
CVR: 16538647
Mejlgade 46b, 8000 Aarhus C

 

 

 

HVEM ER VI?

KONTAKT

Mads Bygballe Christensen
Mads@sunwaygroup.dk
Direkte: +45 3916 3341